Opvakantie

Over deze website

Deze website is een initiatief van een aantal mensen afkomstig uit de bibliotheeksector. Het doel van de site is het aanbieden van nuttige en goed leesbare informatie voor iedereen die eens een ander land of stad wil bezoeken.

Het doel van de website is niet om volledig te zijn, maar om een eerste, globale indruk te geven van het land, zoals de ligging van de belangrijkste steden, bezienswaardigheden en mogelijkheden mbt. vliegverkeer en (openbaar) vervoer.

We proberen de informatie zo helder mogelijk te presenteren, zodat je snel datgene kunt vinden wat je zoekt.

Deze site is echter nog in ontwikkeling. We hopen de site snel van nog veel meer informatie te voorzien.

Op vakantie

Bezoek ook eens één van onze andere vakantie-websites:

- China
- Duitsland
- Egypte
- Hongarije
- Italië
- Kroatië
- Nederland
- Portugal
- Turkije

Disclaimer

De informatie op deze website is aan verandering onderhevig. Hoewel we ons best doen de informatie up-to-date te houden, is mogelijk dat de informatie op deze website niet langer correct is. De auteurs en beheerder van deze website kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, direct of indirect, voortvloeiend uit eventuele foutieve informatie op en/of het gebruik van deze website. We raden u daarom aan om informatie ook altijd te controleren en/of na te vragen bij de betreffende officiële instanties.


Copyright

Het is niet toegestaan de informatie van deze website over te nemen, te delen of te verveelvoudigen zonder schriftelijke toestemming van de auteur(s) en beheerder.


Contact

Ons e-mail adres is: contact [at] vakantie-info.org

Tips Over Opvakantie